Xornada 03/10/2021

This image for Image Layouts addon

Debutaron o Cadete de División de Honra e o Xuvenil de Liga Galega

Nesta xornada non puidemos acadar unha victoria na nosa base no doble enfrontamente contra o Xuventude Oroso, tanto en Liga Galega Xuvenil coma na División de Honra Cadete.
O noso Infantil de Liga Galega, que debutara a semana pasada, descansou nesta xornada.

Cadete A 1 - Xuventude Oroso 1
Adiantouse o rival na primeira metade, mediante un libre indirecto dentro da área, propiciado por un grave erro dos nosos rapaces.
O equipo logrou a igualdade a falta de 10 minutos para o final do encontro, resultado xusto nun partido moi físico.

Xuventude Oroso 3 - Xuvenil A 2
O noso xuvenil non logra estrearse con victoria no seu debut na Liga Galega a pesar de poñerse por diante 0-2 na primeira media hora de partido.
A partir de ahí, varios erros moi graves custannos o empate co que se chega ao descanso. Na segunda parte, cos trocos, parece que o equipo mellora e temos algunha ocasión para adiantarnos, pero e o rival o que consegue o 3-2 definitivo no minuto 89.